rss
twitter
  •  

Leren goochelen

"Ontdek Tips Die Elke Goochelaar, Zowel Beginner Als Professional, Moet Toepassen!"

Als jij een goochelaar ziet, vraag jij je dan ook wel eens af: “hoe doet ie ’t toch“? Dan denk ik dat je op deze pagina goed zit. Mijn naam is Glenn Mulleners en ik ben zelf een goochelaar. Door de jaren heen heb ik zelf al veel optredens mogen geven en daardoor weet ik ook wel het een en ander.

Zo weet ik ook dat het best lastig kan zijn om te starten als goochelaar. Hoe moet je oefenen en hoe kun je het beste een optreden doen? Ik wil je daarom graag helpen.

Het enige dat je hoeft te doen is hieronder even je naam en e-mail adres in te vullen en op de knop te klikken. Dan help ik je direct op weg met een aantal tips!

Naam
E-mail

Je hoort van me!

Signature Glenn Mulleners


Ik neem je privacy heel serieus. Je gegevens zullen nooit doorgegeven of verkocht worden aan derden, in geen enkel geval. Door je gegevens in te vullen, stem je ermee in mails van mij te ontvangen. Indien je dit niet meer wilt, kun je op elk gewenst moment uitschrijven.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt overigens meer informatie over mij persoonlijk vinden op mijn Hyves account.