rss
twitter
  •  

Transformers Back In Action

| Posted in Algemeen, Media |

0

Oke, ik moet toegeven: het filmpje waarin goochelen met augmented reality wordt gecombineerd is wel leuk, maar toch mist er iets…

Je kunt namelijk zelf alleen maar passief toekijken. Tot op zekere hoogte kan dat leuk zijn, maar na een tijdje kan ik me voorstellen dat het saai wordt. Daar ga ik even iets aan doen (ik zou niet willen dat je in slaap valt tijdens het bekijken van mijn blog ;))

De komende tijd zal ik diverse voorbeelden online zetten van augmented reality die je zelf kunt gaan proberen.*

Ik trap af met:

En deze:

Binnenkort meer (en leukere) voorbeelden!

*Om deze voorbeelden van augmented reality te kunnen zien dien je een webcam te hebben. En een printer om de “targets” af te drukken is ook wel handig 😉
(Target is de naam voor het papier dat je voor je webcam moet houden).


Ik ben helaas niet in de gelegenheid geweest om alle voorbeelden die ik post zelf te proberen, daarom aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de applicaties. Ik ga er echter vanuit dat dit soort applicaties veilig zijn om te gebruiken.

Post a comment