rss
twitter
  •  

Laat je verrassen door de situatie

| Posted in Algemeen, Internet Marketing |

0

Ik ben zojusit terug uit De Bilt (ja inderdaad, dat is waar het KNMI zit). Nu ging ik er niet naartoe om van het lekkere zomerweer van vandaag te genieten. In tegendeel, ik heb vandaag veel tijd binnen doorgebracht, maar niet zonder reden.

In hotel de Biltsche Hoek was ik aanwezig op een seminar over internet marketing, georganiseerd door Eelco de Boer en zijn team. Internet marketing is namelijk (naast goochelen) een hobby van mij.

Het was voor mij de tweede keer dat ik een dergelijk seminar bezocht. En hoewel de besproken onderwerpen veelal hetzelfde waren, had Eelco toch een verrassing voor ons in petto. Sander Goorden hield een zeer interessante sessie over blogs (zoals deze) en Twitter.

Mocht je trouwens ook een Twitter account hebben, voeg me dan even toe. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuws rondom mij. Bovendien is Twitter een mooie manier om bekendheid te krijgen en eventueel toekomstige klanten te werven.

Na afloop van het seminar deed zich nog een hele bijzondere situatie voor. Daardoor heb ik nog een leuke verrassing voor je. Die krijg je volgende keer van mij 😉

Post a comment