rss
twitter
  •  

Ja, ik leef nog hoor ;)

| Posted in Algemeen |

2

Zo, eindelijk weer eens een bericht op dit weblog. Het laatste bericht dateerde al van meer dan een jaar geleden. Maarja, ik heb de afgelopen tijd ook ontzettend veel onder mijn neus gekregen.

Een van de dingen die hoog op mijn to-do lijst stond was MediaMagie.nl. Daar is de laatste tijd een hoop aan gedaan. Zo is er een logo ontworpen en is de site vanaf de basis opnieuw opgebouwd. De inhoud is aangepast en uitgebreid, maar ook qua code (de achterkant van de website dus)  is er het nodige veranderd.

Hou MediaMagie.nl in de gaten want er zal zeker nog meer op komen te staan!

Daarnaast heb ik diverse mensen geholpen bij problemen waar zij tegenaan liepen op website en internet marketing gebied. Dit deed ik op persoonlijke basis via 1-op-1 ondersteuning, maar ook via de diverse instructievideo’s en webinars op mijn website WP-Expert.nl.

Uiteraard gaat school gewoon door. Ik zit momenteel in het 4e jaar en sta op het punt om met afstuderen te starten. Als het zover is hoor je daar uiteraard meer over 😉

Waar wil jij graag meer over weten? Of heb je een vraag voor me?
Ik hoor het graag!

Comments (2)

Feli met je 23ste! 🙂

Nog wat gehoord van Adsense?

Groeten,

Guido

Hee Guido,

Bedankt voor de felicitaties!
En nee, helaas niets meer gehoord van AdSense. (zou een leuk cadeautje van Google zijn 😉

Post a comment