rss
twitter
  •  

Ik zie ze vliegen

| Posted in Algemeen, Internet Marketing |

4

Zoals je misschien al gelezen had, ben ik afgelopen zaterdag naar een seminar over internet marketing geweest. Het was weer een geweldig evenement, toch weer nieuwe ideeën opgedaan en leuke mensen ontmoet.

Nu denken sommige mensen dat ik ze zien vliegen.
“Internet marketing, wat is dat voor onzin? Daar heb je toch helemaal niets aan!”

Ik geef ze daar geen gelijk in. Die mensen oordelen namelijk vrijwel altijd vanaf de buitenkant. Ze hebben zelf geen ervaring en baseren hun oordeel dus op vooroordelen. Als ik ergens geen fan van ben is het wel oordelen over dingen waar je totaal geen verstand van hebt 😉

Er zijn echter wel momenten waarop ik ze zie vliegen, maar dan letterlijk in plaats van figuurlijk.

Toen ik zaterdagavond op de terugweg van het station naar huis was fietste ik over een veldweg.
Plotseling hoorde ik iets. Ik keek omhoog en zag een grote vlieger. In eerste instantie leek het op een paraglider. Maar toen het ding dichterbij kwam, werd het geluid harder. Een grote propeller achterop werd zichtbaar.
Wat de naam van een dergelijk iets is, zou ik niet precies weten.
Ik heb geprobeerd een foto ervan te maken, maar helaas is te zien dat het GSM kwaliteit is.

Paraglider achtig iets

Gelukkig weet ik dit te compenseren met hopelijk 2 leuke video’s. Aan het einde van de straat is namelijk een modelvliegveld. Dus een vliegveld waar hobbyisten met modelvliegtuigen en modelhelicopters aan de slag kunnen.

Zondag 5 juli was daar een modelvliegshow. Ik ben daar even gaan kijken en dus zag ik ze weer vliegen (letterlijk). Wouter van Helden is zo aardig geweest om een aantal video’s te maken en op YouTube te plaatsen, zodat ik je een leuke impressie kan geven.

Comments (4)

Hoi Glenn,

Ja, hoe heet dat ook alweer.
Een soort ultra-light, maar dan anders.

Je ziet ze ookwel als moerasboot op TV 🙂

groeten,
Richard

Hoi Glenn Mulleners.
Bedankt voor het plaatsten van mijn video’s op je weblog.
Ik denk dat een motor paraglider is ook wel bekend als snorvliegen in nederland.

Groeten van Wouter van Helden
Aka Pagani Productions

Mooie site geworden Glenn,

Je bent lekker op weg zo. Laat je omgeving maar z’n eigen weg gaan, dan kun jij dat ook.

Plezier,
Bert

Goed werk Glenn

Post a comment