rss
twitter
  •  

Daar istie dan eindelijk

| Posted in Algemeen |

1

Het heeft enige tijd geduurd, maar eindelijk heb ik tijd gevonden om ook op deze site WordPress te installeren en mijn blog te starten.

Ik ben sinds een maand bezig met een aantal projecten (waaronder dit blog). De prioriteit lag bij andere projecten, vandaar dat er op dit domein eerst slechts een kale pagina stond met wat tekst.

Het eerste project is te vinden op http://www.handelmetsucces.nl. Op die site kun je tips vinden om succesvoller via sites als Marktplaats, eBay en Speurders te kopen/verkopen.

Mijn tweede project is een ander blog. Het onderwerp daarvan is goochelen. Dit komt doordat (naast internet marketing) goochelen een grote hobby van mij is. Ik heb voor de overzichtelijk besloten om daar een apart blog over te maken. Je kunt het hier vinden.
Beide blogs zijn gefuseerd en nu hier te vinden.

Doordat ik meerdere blogs en projecten heb en daarnaast ook nog een studie volg, zal ik niet alle tijd van de wereld hebben om elke dag iets op dit blog te gooien. Ik zal wel proberen om regelmatig iets nieuws erop te zetten.

Mocht je trouwens meer willen weten over mijn studie (International Media & Entertainment Management) en de dingen die ik daar creëer, dan kun je terecht op mijn portfolio website. Omdat mijn studie volledig in het Engels is, is mijn portfolio dat ook.

Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt voor dit blog, zou ik het leuk vinden als je hieronder even een reactie achterlaat. Dan weet ik ook gelijk of dat werkt 😉

See ya!

Glenn

Comments (1)

Hallo Glenn, je blog ziet er leuk uit. Mij is het installeren nog niet gelukt, ik heb daarom eerst maar en blog via http://www.wordpress.com aangelegd, beter dan niets.

Post a comment